Proizvodi i usluge

Za sve vrste osiguranja

Sa velikim iskustvom i stručnošću u osiguranju, priznatom finansijskom snagom i čvrstim partnerstvom sa matičnom kompanijom Generali grupom, Generali Osiguranje Montenegro pruža sve vrste neživotnih osiguranja. Djelatnost Generali Osiguranja Montenegro obuhvata širok spektar proizvoda i usluga, od masovnih rizika (obavezno osiguranje od autoodgovornosti i od nesrećnog slučaja) do osiguranja veoma složenih industrijskih postrojenja, od jednostavnih polisa za zaštitu porodice do ugovora koji zadovoljavaju kompleksne potrebe kompanija.

Generali Osiguranje Montenegro pruža dobra poslovna rješenja u oblasti osiguranja velikim kompanijama i malim i srednjim preduzećima, te ustanovama u svim oblastima poslovanja. Prepoznatljivom tržišnom nastupu doprinosi efikasnost u isplati šteta. Kompanija poseban akcenat oblasti od izuzetne važnosti za građane i ekonomski razvoj zemlje uopšte.

Nastavak rasta i podizanje kvaliteta usluge u skladu sa svjetskim standardima i upoznavanje građana i privrede sa prednostima savremenih oblika osiguranja u životu i poslovanju, neki su od glavnih prioriteta Generali Osiguranja Montenegro.