Osiguranje motornih vozila

Ukoliko ste vozač, sasvim je jasno da vam na prvom mjestu moraju biti lična bezbjednost i naravno sigurnost vašeg vozila. Motorna vozila, kao i vozači koji svakodnevno učestvuju u saobraćaju, izloženi su brojnim rizicima. Najbolji način da zaštitite svoje vozilo od bilo kakvih nepredviđenih događaja, ili bar da ublažite nastalu štetu, je svakako osiguranje. Izborom određene vrste, odnosno nivoa osiguranja, možete obezbijediti finansijsku nadoknadu za nastale štete tokom nepredviđenih događaja na putevima, bez obzira da li ste vi ili neko drugo lice odgovorni za štetni događaj.

Generali Osiguranje Montenegro, kao osiguravajuća kuća koja brine o svojim korisnicima i njihovoj imovini u okviru osiguranja motornih vozila nudi:

Ukoliko putujete van zemlje, u svim poslovnicama Generali Osiguranja Montenegro možete kupiti zeleni karton - međunarodnu kartu za osiguranje motornih vozila, koja predstavlja obavezan dokumenat prilikom vožnje van teritorije Crne Gore.

U skladu sa važećim Zakonom o saobraćaju, svi vozači motornih vozila u obavezi su da kod sebe imaju Evropski Izveštaj o saobraćajnoj nezgodi, koji možete preuzeti na svim prodajnim mjestima Generali Osiguranja Montenegro.