Shop
O nama Generali Grupa

Generali osiguranje Montenegro

Talent menadžment program

Znamo koliko je važno ulagati u talentovane ljude, jer su sposobni i posvećeni ljudi sastavni dio našeg uspjeha.

Neki od ovih programa su:

  • Talent Menadžment program – u Srbiji i Crnoj Gori
  • Top Talent program – u Srednjoj i Istočnoj Evropi
  • Group Talent program – globalni program, u okviru Generali  Grupe

Pozitivna iskustva i sjajne karijere zaposlenih koji su prošli kroz talent programe Generali Grupe dokaz su da smo na pravom putu i da treba da nastavimo sa sličnim inicijativama.

TALENT MENADŽMENT PROGRAM U SRBIJI I CRNOJ GORI

Želja nam je da identifikujemo najbolje ljude, da ih razvijamo i zadržimo, kao i da stvaramo globalnu bazu talenata koja će obezbijediti dugoročni poslovni razvoj na nivou cijele grupe.

Ovaj program talentima pruža mogućnost da usavrše stručna znanja i unaprijede vještine koje odlikuju vrhunske lidere.

Talentima se pruža šansa da uče od najboljih i da se oprobaju u svom poslu u nekoj od članica Generali grupe.

Pored usavršavanja u matičnoj kompaniji i prakse u nekoj od članica Generali Grupe, u okviru programa organizuje se i posjeta sjedištu Generali Grupe u Milanu.

 

TOP TALENT PROGRAM

Top Talent program se sprovodi jednom godišnje u organizaciji Generali CEE Holdinga. Program je namijenjen zaposlenima na menadžerskim položajima za koje se smatra da imaju veliki potencijal za dalji razvoj i koji planiraju da grade karijeru u okviru Generali Grupe.

Program se sastoji iz sedam modula, organizovanih u godinu dana. Osim usavršavanja stručnih znanja, radeći na zajedničkim projektima učesnici programa unapređuju liderske vještine i sposobnosti i razmjenjuju iskustva i znanja sa kolegama iz regiona.

GROUP TALENT PROGRAM

Razvoj talenata u Generali Grupi sprovodi se kroz raznovrsne inicijative u zemlji i inostranstvu: rad uz iskusne kolege, rad s mentorima iz cijele grupe, rad na projektima, rad u inostranstvu.

Program podrazumijeva i partnerstvo sa INSEAD Business School, čiji je cilj razvoj liderskih vještina talenata (Leading People), njihovo upoznavanje sa strateškim alatima i digitalnim inovacijama koje bi trebalo da im pomognu da spremnije reaguju na sve zahtjevnije potrebe tržišta i očekivanja klijenata (Leading Change).

Takođe, program se zasniva na jednogodišnjem mentorskom radu senior lidera sa talentovanim menadžerima širom cele Grupe.